textilné srdiečko KVETA

Jarné kvety s fialovým melírom - textilná dekorácia srdiečko

2,20 €

množstvo


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Textilná dekorácia v tvare srdiečka je ušitá zo zmesových , farebne zladených látok. Vyplnené je guličkovým dutým vláknom. Srdiečko môže slúžiť ako dekorácia na kľučke okna, na dvierkach kuchynskej linky, alebo kde Vás napadne. Rozmer srdiečka je cca 13 x 13 cm, dĺžka šnúrky na zavesenie je 20 cm.

Cena je za jeden kus!

Produkty z našej ponuky sú šité ako sety z tej istej látky. Môžete si tak vytvoriť rovnakú líniu rôznych dekoračných prvkov.

Všetky látky sú predprané a vyzrážané.

TEXTILNÉ DEKORÁCIE

Kuchyňa je viac ako miesto na varenie a jedenie. Kuchyňa je miesto, kde sa odohráva takmer všetko, čo sa doma deje. Žijeme v našich kuchyniach. Od zábavných hostí až po sobotňajšie rodinné rána, je to skutočné srdce domova. Či už renovuješ, vyzdobuješ alebo len proste oživuješ toto miesto, posúď, ako žiť predtým ako sa pustíš do nejakých zmien. Inšpiruj sa ako transformovať túto oblasť s našimi praktickými a útulnými doplnkami! Krásne a milé dekorácie, plné farebných motívov, to je to pravé do jedálne alebo kuchyne. Naším cieľom je priniesť zákazníkovi pestrú paletu dekorácií a bytových doplnkov, predovšetkým v retro, vintage a shabby chic štýle. Viete, čo mení jednoduché kuchyne na farebné a príjemné priestory, v ktorých radi jedávate a s láskou varíte? My vám prezradíme: textilné doplnky, riady a pozorne zvolené pomôcky, ktoré prispievajú k vytváraniu veselej a priateľskej atmosféry. Kúzlo kuchyne nemusí byť ukryté len v maličkostiach, ale aj v detailoch, ako sú utierky, chňapky, či rôzne iné textílie ako prestieranie či podnosy. Textílie vám umožnia priniesť do kuchyne rôzne štruktúry a vzory do dizajnu, ako aj zmeniť vzhľad a atmosféru priestoru. Množstvo kuchynských doplnkov dnes ponúka spôsob, ako vtlačiť do kuchyne svoju vlastnú osobnosť, či kreativitu. Môžete tak urobiť vďaka farebným vázam s kvetmi, textilným srdiečkam, chňapkám, utierkam alebo personalizovaným tabuľkám s motívmi hodiacimi sa do kuchyne. Nezáleží na tom, či máte svoju kuchyňu zariadenú vo vidieckom, modernom, retro alebo akomkoľvek inom štýle. Doplnky do kuchyne si môžete tomuto štýlu buď prispôsobiť správnym výberom, alebo pokojne ísť aj do kontrastu. K útulnej kuchyni môžete prispieť nielen organizáciou jednotlivých doplnkov, ale aj tým, koľko času v nej budete tráviť. Vytvoriť si z tohto priestoru v dome miesto, kde oslávite a prežijete všetko dôležité, z nej urobí kráľovské miesto plné harmónie a života.

ROMANTICKÝ ŠTÝL V BYTOVOM TEXTILE

Romantický štýl sa nazýva aj ženským štýlom. Je typický drobnými vzormi, pastelovými farbami a veľkým množstvom jemných, subtílnych ozdôb. V romantickom štýle sa nešetrí textíliami s čipkou, vankúšikmi, nariasenými závesmi, baldachýnmi z jemnej látky a prikrývkami. Hlavným motívom sú kvetinové vzory, no rozhodne nie sú jediné. Môžete použiť motívy bodiek, kociek, pásikov a ľubovoľne ich medzi sebou kombinovať. Kľúčom k úspechu je to, že sa pri použití výraznejších vzorov budete držať jednotnej farebnosti, alebo miešať rovnakú farbu v rôznych odtieňoch. Typické prvky romantického štýlu biela farba v kombinácii s pastelovými odtieňmi florálne motívy a živé kvety ozdobný drevený nábytok široké využitie textilu a čipky - od vankúšikov až po baldachýny lesklé a trblietavé doplnky z kovu i skla Tento štýl je vhodný pre všetky nenapraviteľné romantičky. Je stálicou medzi interiérovými štýlmi bývania a už dlho odoláva akýmkoľvek výrazným zmenám. Je mimoriadne útulný i elegantný a ak sa to nepreženie s doplnkami, vie byť aj veľmi nadčasový. Hodí sa nielen do každej miestnosti v byte, ale aj na terasu či balkón.

naše obliečky na vankúše

V našej ponuke nájdete obliečky prevažne štvorcové, ktoré sú buď na rubovej strane hlboko preložené, aby sa po oblečení neotvárali, alebo majú na rubovej strane zips. Vankúše sú po celom obvode sú lemované lemom v rovnakých farbách. Sú určené hlavne na štvorcové výplne o rozmere 40 cm x 40 cm. Jednoduchá údržba a vysoká dekoratívnosť, rozmanitosť vzorov, farieb a materiálov zaručí, že si určite máte z čoho vybrať. Vždy sa dajú dokombinovať s prehozmi, prešitými dekami, prípadne obrusmi na konferenčné stolíky a komody. Celá súprava potom zmení Váš interiér na nepoznanie. Niekoľko sád stačí a na jar máte izbu vo veľkonočnej nálade, počas leta sú vhodné veselé farby a kvety, na jeseň zvolíte obliečky a doplnky v prírodných farbách padaného lístia. Vianoce majú vlastnú atmosféru, ktorú môžete ešte vygradovať vianočnými a sviatočnými textilnými doplnkami.

Parametre produktu

materiál70% bavlna + 30% polyester
paličkovaná čipka100% bavlna
výplňPES výplňové objemové guličky
ŠTÝLkvetinový

Súvisiace produkty

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 30 ks :::::::::

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: