obal na knihu CLARK

Čierny obal s anglickým textom - obal na knihu, zápisník

10,50 €

množstvo


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Veľkosť L

Tento obal je určený na knihu, ktorá má rozmery prednej strany maximálne 22,5cm x 15cm. Obal je ušitý zo 100% bavlny. Vonkajšia časť je podšitá vatelínom. vnútornú spevňuje nažehlená výstuž. Obal je na dotyk mäkký, ale zároveň pevný. Obal knihu chráni pred poškodením a neželanými pohľadmi.

Veľkosť zavretého obalu je 25 cm x 18 cm.

Obaly a púzdra

Milujete knihy a chcete im venovať potrebnú starostlivosť? Doprajte si originálny vzhľad a zároveň chráňte svoje najobľúbenejšie knihy pred poškodením. Súčasťou obalu je tiež všitá záložka, ktorá je vždy ladená do rovnakého farebného prevedenia ako vnútorná strana. Vzhľadom k tomu, že obaly zasielame v slušivom darčekovom balení, ľahko sa môže stať originálnym darčekom pre rodinu i priateľov.Poznáte to, práve máte rozčítanú svoju knihu a bojíte sa ju položiť, aby sa vám nezašpinila. Preto vám odporúčame kúpiť si jeden z našich variantov obalov na knihy a dať svojej obľúbenej knihe nádherný kabátik, či už z dôvodu ochrany pred nechceným zašpinením, alebo z dôvodu anonymného čítania. Obal na knihu je skvelým darčekom pre každého vášnivého čitateľa, ktorý chce mať svoju knihu ozdobenú a hlavne v bezpečí. Každá kniha má skryté tajomstvo alebo nevypovedaný príbeh, ktorý sa ukrýva v zákulisí ich vzniku.

Knihy a ich význam

Knihy nám pomáhajú rásť! Učia nás, predstavujú únik z reality, ukazujú aký by svet mal byť a knižné postavy sa stávajú našimi najlepšími priateľmi. Čítanie znižuje stres Keď sa začítate do zaujímavého príbehu, zabudnete na problémy a starosti bežných dní. Bez ohľadu na to, koľko stresu prežívate, kniha vám pomôže odpútať sa od neho, napätie sa uvoľní a vy môžete pokojne relaxovať. Nie nadarmo sa hovorí, že keď sa "ponoríte" do knihy, dokáže vás preniesť do celkom iného sveta mimo reality. Zlepšuje pamäť Počas čítania knihy sa často zoznamujete s mnohými postavami, dozvedáte sa veľa o ich charakteristikách, aj o ich životoch. Mozog si pritom tieto informácie obvykle triedi s úplnou ľahkosťou a precvičujete si tým pamäť bez toho, aby vás to stál nejakú námahu. Aj tieto zapamätané spomienky vytvárajú v mozgu nové spojenia a upevňujú tie, ktoré už existujú a pomáhajú krátkodobej pamäti, keď si ich potrebuje vyvolať. Zabraňuje vzniku Alzheimerovej choroby Viaceré štúdie dokázali, že čítanie prispieva k mentálnej stimulácii, čo slúži ako prevencia voči Alzheimerovej chorobe a demencii, a minimálne dokáže spomaliť priebeh týchto zdravotných ťažkostí. Keď budete udržiavať svoj mozog aktívny, logicky bude dlhšie fit.

Štýlové, nadčasové a ekologické bývanie

Ekológia a dizajn idú v dnešnej dobe ruku v ruke. V tejto kategóri si vyberú aj najnáročnejší zákazníci. Obrusy sú šité z mimoriadnych materiálov ako je ľan, bavlna a pod. Sú vysoko ekologické, z čistých prírodných materiálov a preto spĺňajú aj tie najnáročnejšie kritéria. Moderný dizajn, kvalitné materiály a módne farebné kombinácie uspokoja požiadavky aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Chcete, aby váš dom či byt vyzeral štýlovo? Milujete luxusné bytové doplnky a exkluzívny moderný dizajn? Hľadáte netradičný, originálny a moderný darček? Vyberte si z veľkého množstva kvalitných a originálnych bytových doplnkov, luxusného bytového textilu, moderných dekorácií.

VIDIECKY ŠTÝL NA SLOVENSKU

Pamätáte si, ako žili kedysi vaši starí rodičia? Inšpiráciou môže byť napríklad skanzen. Aj keď sa dnes už určite takto nebýva, niečo zo slovenského vidieckeho štýlu si určite obľúbite. Príkladom môže byť drevo, pec, masívny stôl, stoličky, rôzne prvky a doplnky v ľudovom štýle a v poslednej dobe obľúbená modrotlač, ktorá má svoje miesto aj v interiérovom dizajne. Dajte starým veciam druhú šancu, nové využitie, a zároveň život. Z vašej kuchyne tak vytvoríte nový príbeh.

Parametre produktu

materiál100% bavlna
paličkovaná čipka100% bavlna
výplňvatelín 80 g/m²
lepivá výstužnovopast 60+18g/m²

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 12 ks :::::::::