Machová polica s betónovým kvetináčom FLORA

Machová bezúdržbová dekorácia do každého interiéru

38,90 €

množstvo

Skladom posledný kus


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Všetky machové dekorácie sú originálne a každý jeden kus je unikátny. Procesom stabilizácie sa mach a lišajník stane úplne bezúdržbovým. Stabilizáciou sa odstráni aj potreba jeho rosenia, stačí mu prirodzená vlhkosť z prostredia ktorú pohlcuje, navyše stabilizáciou získal antistatické vlastnosti čiže sa nemusíte báť prachu. Machová dekorácia je kúsok prírody aj u Vás doma.

Jednoduchá polička je vyrobená zo smrekového dreva bez povrchovej úpravy. Slúži ako stojan na malý betónový kvetináč, ktorý je posadený v machu. Polička aj kvetináč sú zdobené brezovými plátkami. Kvetináč môžete použiť na kaktus, sukulent, alebo malý lucky bamboo. Všetky použité komponenty sú vyrábané ručne.

Umiestniť ich môžete na akúkoľvek plochu, ktorá nie je vystavená priamemu slnečnému žiareniu, veľkým teplotným zmenám a veľkej vlhkosti. Výhodou je ale použitie aj v tmavých miestach Vašej domácnosti. Rôzne farby a tvary rámov zaručia že Váš priestor bude moderný a unikátny a navyše sa hodí ku všetkým materiálom! Samotný lišajník je veľmi mäkký na dotyk a jeho nadýchaný vzhľad pôsobí veľmi štýlovo.

Parametre produktu

materiálmach, drevo, betón
ŠTÝLprírodný, natur

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 6 ks :::::::::