Ľanový obrus štvorec CARMEN

Kvety na režnom podklade - luxusný obrus štvorec v rôznych farbách

5,90 €

množstvo

  • vínovočervená
  • tmavosivá


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Ľanové obrusy sú vysoko ekologické, z čistých prírodných materiálov a preto spĺňajú aj tie najnáročnejšie kritéria. Štvorcový obrus je ušitý zo 95% hrubšieho kvalitného ľanu s polyesterom, na ktorom vidieť štruktúru tkania. Vzorový kvetinový ľan je po obvode lemovaný bielym lemom. Kvalitný materiál a atraktívny dizajn dodá vašej kuchyni alebo jedálni úplne nový vzhľad. Premeňte svoj jedálenský stôl na moderný dizajnový kúsok. Svoje uplatnenie určite nájde aj na chalupách a chatách. Vhodný je na sviatočné príležitosti ale aj na každodenné používanie.

Ľan je štýlový, nadčasový a hlavne ekologický. Ľan je ušľachtilým materiálom, ktorý oslovuje ľudí, starajúcich sa o zdravý životný štýl. Ľanové plátno má antibakteriálne účinky a preto je vhodné pre alergikov taktiež neelektrizuje a preto nepriťahuje prach. Ľan v lete chladí a v zime hreje, výborne odvádza vlhkosť a rýchlo schne.

Prestretý stôl je skrátka symbolom útulného domova. Obrus je estetickou ochranou stola pred poškodením alebo zašpinením, nejde teda len o pekný doplnok, ale spĺňa aj oveľa praktickejšiu funkciu – chráni stôl.

Produkty z našej ponuky sú šité ako sety z tej istej látky. Môžete si tak vytvoriť rovnakú líniu rôznych dekoračných prvkov.

Všetky látky sú predprané a vyzrážané.

Parametre produktu

materiál95% ľan + 5% polyester
ŠTÝLkvetinový

Súvisiace produkty

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 10 ks :::::::::

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: