Prestieranie na stôl DORIS

Biele vetvičky na béžovej - textilné prestieranie pod taniere

3,50 €

množstvo


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Kvalitné látkové prestieranie pod taniere je ušité zo zmesovej dekoračnej látky. Je jednovrstvové, nevystužené. Dekoračná látka so vzorom vetvičiek s bobuľami na béžovom podklade je zdobená po celom obvode bielou paličkovanou čipkou. Prestieranie sa stalo takmer nevyhnutným doplnkom jedálenského stola. Chráni ho pred znečistením i poškodením, ale plní aj nemenej dôležitú dekoračnú funkciu. Prestieranie je vhodné ako do interiéru na kuchynské a jedálenské stoly, tak aj napríklad na terasu a do záhradných altánkov.

Prestieranie na stôl oživí každý jedálenský alebo kuchynský stôl a ochráni dosku pred horúcimi taniermi.

Cena je za jeden kus prestierania!!!

Produkty z našej ponuky sú šité ako sety z tej istej látky. Môžete si tak vytvoriť rovnakú líniu rôznych dekoračných prvkov.

Všetky látky sú predprané a vyzrážané.

RETRO ŠTÝL V BYTOVOM TEXTILE.

Šesťdesiate roky dvadsiateho storočia sú obdobím, keď sa spoločenská situácia a napätie vo svete začali pomaly uvoľňovať. Heslom tohto obdobia sa stala sloboda, vznikli nové hudobné štýly a ľudia túžili po zmene. Retro štýl spájajú vlastnosti ako pestrosť, výraznosť, kombinovanie na prvý pohľad neskombinovateľných kúskov a veselé tvary a vzory. Farby sú sýte, najmä v odtieňoch červenej, žltej, oranžovej a fialovej. Slovo retro pochádza z latinského prefix retro, čo znamená "späť" alebo "v minulosti". U nás v ponuke nájdete obrusy, prestierania a bytové doplnky, darčeky a dekorácie s ktorými sa dostanete späť v čase. Medzivojnové obdobie je dodnes veľkou inšpiráciou pre návrhárov a radi sa k nemu vracajú aj milovníci všetkého, čo je retro. Stačí, ak sa zamyslíte nad tkaninami a textúrami z čias detstva vašich rodičov. základné vlastnosti retro štýlu: Plný života a zábavy. Pri výbere nábytku preferuje cit pre detail. Retro štýl miluje farebnosť a mix vzorov. Kombinuje občas aj nekombinovateľné. Obsahuje vysoko funkčný a užitočný nábytok a doplnky. Veľmi obľúbený štýl, obdivovaný mnohými vernými priaznivcami v podstate odráža všetko z 50. 60. a 70. rokov. Farby, veselé štruktúry a hlavne nekonečne veľa vzorov. Práve to je dôvod, prečo sa toľko ľudí rozhodlo práve pre tento štýl – veselé bývanie plné života a v žiadnom prípade nie nuda! Navyše zriadiť si dom v takomto štýl nemusí byť vôbec finančne náročné.

Štýlové, nadčasové a ekologické bývanie

V tejto kategórii si vyberú aj najnáročnejší zákazníci. Obrusy sú šité z mimoriadnych materiálov ako je ľan, bavlna a pod. Sú vysoko ekologické, z čistých prírodných materiálov a preto spĺňajú aj tie najnáročnejšie kritéria. Moderný dizajn, kvalitné materiály a módne farebné kombinácie uspokoja požiadavky aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Chcete, aby váš dom či byt vyzeral štýlovo? Milujete luxusné bytové doplnky a exkluzívny moderný dizajn? Hľadáte netradičný, originálny a moderný darček? Vyberte si z veľkého množstva kvalitných a originálnych bytových doplnkov, luxusného bytového textilu, moderných dekorácií.

OBRUSY V REŠTAURÁCII A KAVIARNI

Priestory reštaurácie sú obľúbeným miestom usporadúvania rôznych spoločenských akcií ako sú recepcie, bankety, svadby, rodinné oslavy a udalosti, firemné večierky. Aj reštaurácia môže pôsobiť veľkolepo a výnimočne, obzvlášť pri slávnostných príležitostiach. Aby sa u nás ľudia príjemne cítili a radi sa k nám vracali za účelom organizovania slávností, kladieme veľký dôraz na výzdobu. Niet nad dokonalý prvý dojem zo svadobnej sály či iného slávnostného prestierania. Stoly, servítky, sviečky, kvetinová výzdoba zladené na určenú príležitosť a množstvo ďalších detailov Vám vyrazí dych. Viete čo osloví hostí reštaurácie ešte skôr ako chutné jedlo? Dokonale upravené a čisté prestieranie stolov. Reštauračné textílie sú jedným zo základných dizajnových i prevádzkových prvkov jedálenského priestoru. Interiér reštaurácie opticky zharmonizujú, oteplia a dodajú mu želaný štýlový akcent. Hoci perfektne prestretá reštaurácia pôsobí esteticky a útulne, reštauračný textil nie je v očiach zákazníkov len vecou dizajnu. Čistý a hladký obrus napovedá o úrovni reštaurácie, jej hygienických štandardoch a vzťahu k hosťom. Precízne upraveným prestieraním prejavujete zákazníkovi úctu a pohostinnosť. Prestretý obrus od nepamäti víta hostí. Vyberte si reštauračný textil, ktorý zanechá vo vašich hosťoch dojem čistoty a pohostinnosti. Výrazne to ovplyvní vaše referencie a návštevnosť. Stôl pozývajúci k jedlu Dizajn a povaha prestierania úzko súvisí s celkovým dizajnom reštauračného priestoru. Základné pravidlo však platí všade: starostlivo prestretý stôl pozýva k jedlu, zatiaľ čo stôl bez obrusu pôsobí naho a studeno. Výber našich obrusov vám dáva priestor prispôsobiť prestieranie svojej reštaurácie potrebám priestoru i vašim nárokom na údržbu. Venujte pozornosť každej jednej vrstve prestierania pre dosiahnutie výslednej dokonalosti. Dokonale upravené a čisté prestieranie stolov. Reštauračné textílie sú jedným zo základných dizajnových i prevádzkových prvkov jedálenského priestoru. Interiér reštaurácie opticky zharmonizujú, oteplia a dodajú mu želaný štýlový akcent.

Kuchynský obrus

Obrusy a prestierania sú presne tým, čo dokáže jednoducho podčiarknuť alebo zmeniť celkový vzhľad vašej kuchyne i jedálne. Patríte medzi ľudí, ktorí si na riadne a slušné stolovanie potrpia? V tom prípade pre vás máme širokú ponuku obrusov, ktoré dodajú chutnému obedu aj štipku elegancie a vkusu. Obrusy na jedálenskom stole nesmú chýbať rovnako, ako obrusy na konferenčný stôl do obývačky. Nielen kuchynské obrusy, okrúhle obrusy, ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy, ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa vášho vkusu a príležitosti. Spomedzi všetkých obrusov si vyberiete ten, ktorý sadne k vášmu stolu a splní vaše predstavy, prípade doplní noblesné prestieranie. Nás zaujíma predovšetkým praktické využitie textilných doplnkov, čo samozrejme nevylučuje aj originálny design a zaujímavý štýl.

Parametre produktu

materiál90% bavlna + 10% polyester
paličkovaná čipka100% bavlna
ŠTÝLprírodný, natur

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 25 ks :::::::::

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: