Dekoračná obliečka na vankúš SOVA 1

Farebné sovičky na prírodnej - dekoračná obliečka na vankúš

8,40 €

množstvo

Skladom posledný kus


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Kombinovaná obliečka na vankúš je ušitá z vysokogramážovej zmesovej bavlny. Vzor s motívmi rôznych sovičiek na prírodnom podklade je kombinovaný s jednofarebnou látkou rovnakej farby. Vzor sa na jednotlivých kusoch môže mierne líšiť. Zadná strana je jednofarebná, obliečka sa v strede zapína na zips. Vďaka kvalitnému materiálu si udržujú skvelý vzhľad aj po opakovaných praniach.

Produkty z našej ponuky sú šité ako sety z tej istej látky. Môžete si tak vytvoriť rovnakú líniu rôznych dekoračných prvkov.

Bytový textil v obývacej miestnosti - dekoračné vankúše, obrusy a ďalšie textilné doplnky robia z Vášho bývania domov.

Všetky látky sú predprané a vyzrážané.

Čo sa hodí do obývacej miestnosti?

Dekoračné obliečky na vankúš tiež dokážu zvýrazniť interiér. V našej ponuke nájdete desiatky vzorov návliečok na vankúš. Jednofarebné, severské vzory, geometrické tvary... ponuka je úchvatná. Máme obliečku aj pre váš interiér. A nielen to. Máme pre vás pripravnú bohatú ponuku bytového textlilu, ktorý môžete ľubovoľne kombinovať a dopĺňať. Keď chcete umiestniť obrus napríklad do obývačky, vôbec nemusí presahovať rohy. Tu môžete použiť menšie obrusy či stredové pásy na konferenčný stolík, komody alebo príručný stolík. Zabudnúť nemôžeme ani na okná, na ktorých textil nachádza to pravé uplatnenie. Nie každému vyhovujú prísne línie žalúzií, niektorí obľubujú skôr mäkké svetlo prenikajúce cez transparentné záclony. Okná bez záclon a závesov pôsobia príliš stroho.

DEKORAČNÉ VANKÚŠE

Môžete si vybrať z už ušitých vankúšov, alebo Vám vankúš ušijeme priamo na mieru. Dekoračné obliečky na vankúše do obývačky, spálne, detskej, hosťovskej izby. Miestnosť spestrí pekný dekoračný vankúšik chlpatý, farebný, s moderným nápisom. Veľký výber obliečok pre vaše krajšie bývanie. Po namáhovam dni, keď relaxujete na gauči Vám dekoračný vankúš určite spríjemní tieto chvíle. Obliečku si môžete vybrať z rôznych farieb a materiálov . V každej domácnosti vytvoria štýlový a moderný bytový doplnok. Udržujú si skvelý vzhľad aj po opakovaných praniach.

MATERIáL NABYTOVÝ TEXTIL, DEKORAČNÉ LÁTKY

Dekoračné látky dokážu vniesť do interiéru neopakovateľnú náladu. Pomocou textilu môžeme meniť jeho vzhľad nielen v závislosti od ročných období, ale môžeme ho ozvláštniť pri príležitosti rôznych sviatkov, nevšedných udalostí a osláv. Zväčša k tomu stačí len obmieňať dekoračné obliečky na vankúše, závesy, obrusy, prehozy na pohovkách, kreslách a sedákoch stoličiek.

ZÁHRADNÉ SEDENIE

Relaxujte na Vašej záhrade, terase, alebo balkóne! Záhradné podušky majú praktický, ale aj estetický účel. Vankúše sú pohodlné a spríjemňujú posedenie na záhrade. Počas dlhých večerov na záhrade sú vankúše a podsedáky vítaným doplnkom, ktorý príjemne zahreje sedaciu časť nábytku. Pri výbere vankúšov na stoličku či lehátko je treba zvážiť akú životnosť od nej vyžadujete. Kvalita látky a šitia významne ovplyvní životnosť. Nechajte sa inšpirovať skvelým výberom dekorácií a nápadov na stolovanie. Drevené podnosy a kuchynské pomôcky krásne vyniknú v kombinácii s prírodnými farbami textilu. Prírodné materiály textílií a drevo vám vytvoria krásnu súhru a váš stôl bude pôsobiť honosne.

Parametre produktu

materiál80% bavlna + 20% polyester
paličkovaná čipka100% bavlna
ŠTÝLmoderný

Súvisiace produkty

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 21 ks :::::::::