obliečka na vankúš KVETA

Jarné kvety s fialovým melírom - dekoračná obliečka na vankúš

8,00 €

množstvo


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Jednoduchá obojstranná obliečka na vankúš je ušitá z dekoračnej látky so vzorom jarných kvetov na bielom podklade v kombinácii s jednofarebnou fialovou látkou rovnakého zloženia. Obliečka je z troch strán lemovaná lemom, zapína sa na zips na spodnej hrane.

VANKÚŠ - OBLIEČKA

Dekoračné obliečky na vankúš dokážu zvýrazniť interiér. V našej ponuke nájdete desiatky vzorov návliečok na vankúš. Jednofarebné, severské vzory, geometrické tvary... ponuka je úchvatná. Máme obliečku aj pre váš interiér. A nielen to. Máme pre vás pripravnú bohatú ponuku bytového textlilu, ktorý môžete ľubovoľne kombinovať a dopĺňať. Váš domov bude vyzerať fantasticky. Veľký výber vankúšov a vankúšikov, ktorých nie je nikdy dosť. U nás si zaručene vyberiete. Možnosť aj šitia z nadštandardného výberu dekoračných látok. Môžete si vybrať z už ušitých vankúšov, alebo Vám vankúš ušijeme priamo na mieru. Dekoračné obliečky na vankúše do obývačky, spálne, detskej, hosťovskej izby. Miestnosť spestrí pekný dekoračný vankúšik chlpatý, farebný, s moderným nápisom. Veľký výber obliečok pre vaše krajšie bývanie. Po namáhovam dni, keď relaxujete na gauči Vám dekoračný vankúš určite spríjemní tieto chvíle. Obliečku si môžete vybrať z rôznych farieb a materiálov . V každej domácnosti vytvoria štýlový a moderný bytový doplnok. Udržujú si skvelý vzhľad aj po opakovaných praniach. Preto vyrábame „na mieru“ vyrábame vankúše tak aby ste dostali presne taký vankúš, aký si vymyslíte. Môžete sa inšpirovať vo fotogalérií s rôznymi farebnými kombináciami dekoračných vankúšov.

Textil v OBÝVAČKE.

Keď chcete umiestniť obrus napríklad do obývačky, vôbec nemusí presahovať rohy. Tu môžete použiť menšie obrusy či stredové pásy na konferenčný stolík, komody alebo prírUčný stolík. Dôležitú úlohu hrá textil v spálni, kde celú miestnosť zútulňuje a dokáže vytvoriť pocit intimity. V tejto miestnosti okrem dekoračnej úlohy plní dôležitú úlohu pri relaxácii a je napríklad v prípade posteľnej bielizne predpokladom zdravého a nerušeného spánku. Len si spomeňte, ako nepríjemne sa vám spalo na návšteve pod syntetickými škrabľavými obliečkami. Práve v prípade posteľnej bielizne, ktorá prichádza do priameho kontaktu s pokožkou by sme teda mali dbať nielen na dizajn, ale aj na materiálové zloženie. Aby spálňa vyzerala esteticky aj cez deň, ale i na ochranu obliečok, môžeme použiť takzvané denné deky, alebo prehozy na lôžko. Posteľ tak bude vyzerať upravene a esteticky. Zabudnúť nemôžeme ani na okná, na ktorých textil nachádza to pravé uplatnenie. Nie každému vyhovujú prísne línie žalúzií, niektorí obľubujú skôr mäkké svetlo prenikajúce cez transparentné záclony. Okná bez záclon a závesov pôsobia príliš stroho. Samostatnou kapitolou sú závesové tkaniny. Ak ich používame nielen na dekorovanie okien, ale aj na ochránenie súkromia našej domácnosti pri ich výbere by sme mali brať do úvahy nielen ich farebnosť, vzor a materiál, ale aj hustotu tkaniny. Tá totiž výrazne ovplyvňuje mieru zatemnenia miestnosti aj priehľadnosť.

Dekoračné obliečky na vankúše s lúčnymi kvetmi na bielom podklade

Ozdobné vankúše nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. Výber látky prispôsobte Vášmu zariadeniu v obývačke, spálni, či detskej izbe. Niekedy vynikne jednoduchá obliečka v prírodných farbách, inokedy treba siahnuť po výrazných farebných vankúšoch. Ideálne sú aj ako dekoračné vankúše na sedačku , kde jej ihneď dodajú šmrnc. Dekoračné vankúše spájajú prvky domáceho dizajnu s modernými farbami a vzormi. Mimoriadne obľúbené sú dekoračné obliečky na režnom podklade pripomínajúcom tradičný ľan. Ich nespornou výhodou však je neporovnateľne nižšia cena a oveľa jednoduchšia údržba. Tieto materiály pôsobia výnimočne s bavlnenou paličkovanou čipkou, ktorú nájdete na mnohých našich vankúšoch. Ozdobný vankúš je skvelou dekoráciou vášho interiéru. Môžete ich použiť takmer v každej miestnosti svojho domu či bytu, napríklad ako vankúše do obývačky, spálne, detskej izby, izby pre hostí, na chalupu a všade kde chcete docieliť moderný dizajn. Aj keď sa to nezdá, vankúše sú veľmi dôležitým dekoračným prvkom a v každom interiéri hrajú významnú úlohu. Vankúše majú rozmanité využitie, vytvárajú príjemnú atmosféru v miestnosti, sú pre nás užitočné a pekne vyzerajú. Siahnite po peknej obliečke na vankúš a doprajte vášmu domovu zmyselný detail. Pri výrobe ozdobných vankúšov sa kladie dôraz rovnako na detaily ako aj na pohodlie vankúša. Ozdobné vankúše nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. Výber látky prispôsobte Vášmu zariadeniu v obývačke, spálni, či detskej izbe. Niekedy vynikne jednoduchá obliečka v prírodných farbách, inokedy treba siahnuť po výrazných farebných vankúšoch. Vintage štýl aj moderne zaradenom interiéri vynikne a dodá mu nádych minulých časov. Určite nič nepokazíte ani folklórnym štýlom, ktorý čerpá námet v ľudovej tradícii.

Parametre produktu

materiál70% bavlna + 30% polyester
ŠTÝLkvetinový

Súvisiace produkty

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 30 ks :::::::::

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: