Obrus behúň na stôl LISBETH

Škoricovo biele kvety na svetlom sivobéžovom podklade v kombinácii s nepravidelným škoricovým károm - obrus na stred stola, behúň

13,90 €

množstvo


2 až 7 dní

Popis produktu

 

Atraktívny behúň je ušitý zo 100% bavlny vyššej gramáže. Škoricovo biele kvety na sivej sú skombinované látkou s nepravidelným károm v rovnakom škoricovom odtieni. Po stranách je zdobený tenkým lemom. Kvalitný materiál a atraktívny dizajn dodá vašej kuchyni alebo jedálni úplne nový vzhľad. Behúň sa uplatní hlavne na dizajnových stoloch tam, kde chceme nechať vyniknúť aj stôl samotný, prípadne eleganciu nábytku ako takú. Premeňte svoj jedálenský stôl na moderný dizajnový kúsok.

Prestretý stôl je skrátka symbolom útulného domova. Obrus je estetickou ochranou stola pred poškodením alebo zašpinením, nejde teda len o pekný doplnok, ale spĺňa aj oveľa praktickejšiu funkciu – chráni stôl.

Produkty z našej ponuky sú šité ako sety z tej istej látky. Môžete si tak vytvoriť rovnakú líniu rôznych dekoračných prvkov.

Všetky látky sú predprané a vyzrážané.

Štóla, stredový obrus, behúň, či šerpa?

Poznáme rôzne názvy pre obrus, ktorý prechádza najmä širšou časťou po dĺžke a presahuje za okraj. Štóla je obyčajne užší obrus, kým stredovým obrusom nazývame širší obrus. V každom prípade táto skupina obrusov vytvára rovnocenné čiastočné prekrytie pre všetkých prísediacich. Stredové obrusy a štóly tak sprístupňujú na peknom stole voľný priestor, na ktorý volíme jednotlivé drobné prvky prestierania už podľa potreby.

MODERNÝ ŠTÝL V BYTOVOM DIZAJNE.

Žiadna kuchyňa nebude kompletná bez vhodných textilných doplnkov - obrusov, behúňov, prestieraní. a pod. Moderný štýl je takisto pomerne obľúbený, pretože je veľmi univerzálny. Ide o jednoduché, zväčša minimalistické zariadenie bez zbytočného zapratávania priestoru. Čo sa týka farieb, môžete si dovoliť aj sýte farby, ktoré môžu tvoriť kontrast s bielou alebo béžovou. Farebne by mali byť zladené aj textilné doplnky - obrus, prestieranie, závesy, vankúše. Oblečte stôl do nového obrusu. Správne zvolený obrus dodá vášmu stolovaniu sviatočnú, uvoľnenú alebo napríklad noblesnú atmosféru.

OBRUS NA TERASU, ZÁHRADNÉ SEDENIE.

Záhrada je skvelé miesto na grilovačku, alebo aj menšiu rodinnú oslavu. K dokonalosti už chýba iba štýlové prestieranie, ktoré poteší oko a povzbudí chuťové bunky. Ak chcete stráviť príjemný večer s dobrým jedlom a na chvíľu spomaliť čas, prestrite si v štýle letného západu slnka. Obrus doplnený kvetinovým aranžmánom v odtieňoch hnedej, oranžovej a červenej príjemne pôsobia svojou teplou farebnosťou. Celé prestieranie tak vyvoláva pocit pomaly plynúceho večera a letného západu slnka, ktorý nikdy nekončí. Letný obed na terase, oslava narodenín pod holým nebom, či rodinná grilovačka v kruhu najbližších? To všetko teraz zvládnete oveľa jednoduchšie! Prinášame vám originálne tipy, ako vylepšiť vašu záhradnú párty na iný level. Nechajte sa inšpirovať skvelým výberom dekorácií a nápadov na stolovanie.Zlaďte vaše stolovanie v štýle tradícií a folklóru. Drevené podnosy a kuchynské pomôcky krásne vyniknú v kombinácii s bielou a modrou. Prírodné materiály a kráľovská modrá vám vytvoria krásnu súhru a váš stôl bude pôsobiť honosne. Nezabudnite na minimalistické prvky, ktoré sú najpraktickejšou a najjednoduchšou voľbou pre vašu záhradnú oslavu.

Kuchynský obrus

Mimoriadne obľúbené sú obrusy na režnom podklade pripomínajúcom tradičný ľan. Ich nespornou výhodou však je neporovnateľne nižšia cena a oveľa jednoduchšia údržba. Tieto materiály pôsobia výnimočne s bavlnenou paličkovanou čipkou, ktorú nájdete na mnohých našich obrusoch. Kuchynský obrus do kuchyne jednoducho patrí. Obrusy a prestierania sú presne tým, čo dokáže jednoducho podčiarknuť alebo zmeniť celkový vzhľad vašej kuchyne i jedálne. Patríte medzi ľudí, ktorí si na riadne a slušné stolovanie potrpia? V tom prípade pre vás máme širokú ponuku obrusov, ktoré dodajú chutnému obedu aj štipku elegancie a vkusu. Obrusy na jedálenskom stole nesmú chýbať rovnako, ako obrusy na konferenčný stôl do obývačky. Nielen kuchynské obrusy, okrúhle obrusy, ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy, ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa vášho vkusu a príležitosti. Spomedzi všetkých obrusov si vyberiete ten, ktorý sadne k vášmu stolu a splní vaše predstavy, prípade doplní noblesné prestieranie. Nás zaujíma predovšetkým praktické využitie textilných doplnkov, čo samozrejme nevylučuje aj originálny design a zaujímavý štýl.

Parametre produktu

materiál100% bavlna
ŠTÝLkvetinový

Súvisiace produkty

V tejto kategórii sú ďalšie produkty :::::::: 30 ks :::::::::